Hemsidor med frilansjobb – 5 grymma tips!

5 grymma hemsidor med frilansjobb där du kan hitta ditt nästa uppdrag!

Letar du frilansuppdrag? Här är 5 grymma hemsidor med frilansjobb! Som frilansare kan det ibland vara svårt att veta vilken som är den mest effektiva kanalen för att nå ut och hitta nya kunder – och att ringa runt till mammas gamla kompisar och köra råsälj kanske inte alltid är så lockande. Är du frilansare och på jakt efter roliga uppdrag tipsar vi därför här om 5 grymma hemsidor med frilansjobb!

1. Upwork

Upwork är en av de största frilansplattformarna på marknaden och en grym hemsida med frilansjobb för alla möjliga typer av yrken. Som frilansare kan du enkelt söka och filtrera på den typen av uppdrag du är ute efter och det finns verkligen mycket att välja på. De har en hög service och är en öppen och pålitlig plattform för både frilansare och arbetsgivare. Upwork har även en app och kan hjälpa till att hitta kontorsplats för större grupper som vill samarbeta på coworking spaces.

Du hittar Upworks hemsida här.

2. Fiverr

Fiverr har skapat en grym marknadsplats som matchar frilansare med arbetsgivare på en plattform som är enkel att använda för att snabbt hitta och komma igång med sitt drömfrilansprojekt. Plattformen kopplar dig som medlem till ett otroligt stort utbud av frilanstjänster till ett mycket överkomligt pris. Fiverr erbjuder ett fantastiskt verktyg för frilansare att dela med sig av sina tjänster och en ultimat hemsida med frilansjobb anpassad efter frilansarens villkor.

Du hittar Fiverr här.

5 grymma hemsidor med frilansjobb Pay2me

Vill du jobba hemifrån? 5 tips på verksamheter du kan starta hittar du HÄR.

3. Freelancer.com

Att freelancer.com är en riktigt bra hemsida för frilansjobb förstår man när man tittar på deras antal användare och uppdrag som uppgår till några tiotal miljoner. Freelancer.com matchar företag och frilansare för uppdrag inom allt ifrån marknadsföring, design och copywriting till teknik, forskning och juridiska tjänster. Som medlem kan du enkelt bläddra igenom jobberbjudanden, då dessa matchar din kompetens och dina tidigare erfarenheter.

Du hittar freelancer.com här.

4. Guru

Guru är en perfekt plattform för den som gärna jobbar heltid och långsiktigt på frilansbasis. Detta då deras tjänst är lite mer avancerad och tar längre tid att komma in i än de flesta konkurrenters. Plattformen har över en miljon användare, och erbjuder en smart funktion som håller frilansare informerande om när det finns lediga jobb som matchar deras önskemål.

Du hittar Guru här.

5. Freelanced.com

Denna plattform är i sin allra enklaste form och otrolig smidig som hemsida med frilansjobb. Här kan frilansare utan kostnad kan lägga ut annonser eller hitta uppdrag, sedan sköts egentligen resten mellan arbetsgivaren och frilansaren. Freelanced.com fungerar alltså bara som förmedlare och en kanal för respektive att hitta kontakt. De tar ut en mindre kostnad efter matchningen.

Du hittar freelanced.com här.

Är Pay2me precis vad du behöver?

Ett konto hos Pay2me för att kunna fakturera dina ersättningar och få ut dina arvoden som lön är kostnadsfritt. Du betalar bara 5,95% på fakturabeloppet när vi hanterar din löneutbetalning med skatter och avgifter. Pay2me hanterar även dina utlägg.

Skapa ett konto
.